Omkring mig

​​Jeg er en kvinde fra 1966.

Min interesse startede med kinesiologien i i 1997, hvor jeg gik til en indlæringskinesiolog med min søn, fordi han i 2. kl. havde svært ved at lære at læse. Der er altid en naturlig skepsis når nye ting forsøges, men jeg blev fuldkommen overbevist, da jeg så hvor stor forskel det gjorde for min søn. Der gik ikke lang tid, før han havde knækket ”læsekoden” og læste lige så godt som alle de andre i klassen.

Det gjorde mig selvfølgelig mere nysgerrig og prøvede det ”på egen krop”, med det der nu var relevant for mig at arbejde med. 

Det behøver nemlig ikke at være læseproblemer eller skoleproblemer. Der kan arbejdes med alt i kinesiologien. Det der er vigtigt er at få fjernet emotionel stress så kroppen kan fungere optimalt uden forhindringer. Når forhindringerne (den følelsesmæssige stress) er væk, kan energierne flyde frit og få lov til at genoprette kroppens naturlige balance.

Jeg har således ud fra erfaringer på både egen og familiens krop mærket og set, hvorledes kinesiologi er en skøn måde at få afbalanceret krop og sind på.


Jeg valgte selv at tage den 2 ½ årige uddannelse til kinesiolog med hovedvægt på indlæringskinesiologien – også kaldet ”Professionel praktiserende kinesiolog”.


Derudover blev jeg i dette forløb mere nysgerrig overfor energi-arbejde og åndelig kontakt og startede midtvejs i kinesiologistudiet på en 2-årig uddannelse til intuitiv vejleder. Jeg er meget glad for også at have denne dimension med i mit arbejde, og har samtidig suppleret med en kursusrække omkring kanalisering fra åndelige vejledere og har et tidligere kursus i reikihealing.

Men i denne branche stopper nysgerrigheden aldrig, og der vil altid være nyt at lære.


I mit arbejde med andre mennesker er det samtidig yderst vigtigt at jeg selv sørger for at være i balance. Det gør jeg ved jævnligt at blive afbalanceret hos kolleger

Klinikken på Sørupvej 11 har åbent for behandlinger på tirsdage og fredage.
​Fraling Alpaca har kun åbent efter forudgående aftale og booking. 

Find mine kontaktoplysninger herunder

Om firmaet​

Fraling Alpaca
CVR: 37648671

Kontakt mig

Tlf.: 20762353
E-mail: janette@fraling.dk

Adresse

​Sørupvej 11 

4684 Holmegaard