Jeg tilbyder

Healing

Healing forbinder og afbalancerer dine energier i kroppen. lilla blomst
Du får tilført ny energi, samtidig med, at du hjælpes til at finde fred i dig selv.

Min healingsform er intuitiv, hvor jeg healer med hjerteenergi og mærker, hvor i din krop der er brug for opmærksomhed. Healing vil altid være hjælp til selvhjælp og er helt optimal, når du er åben og indstillet på at modtage.

 

Kinesiologi og healing sammen

Her opsætter vi mål for hvad du ønsker at opnå med behandlingen – og benytter kinesiologien til at finde de tidspunkter i dit liv der skal afbalanceres. Healing vil være den primære afbalanceringsform, men der kan tages andre afbalanceringsmåder med i behandlingen, hvilket jeg tester ved hjælp af kinesiologi.

Bars

Ved en Bars behandling holdes på 32 energipunkter på hovedet. Formålet er at lære kroppen at modtage. Bars tillader kroppen at blive mere afslappet og kroppen giver dermed adgang til at ændre gamle overbevisninger og mønstre, som du ikke længere har gavn af. Hjernebølgerne falder simpelthen til ro, så du kan blive mere nærværende. Dermed åbnes døren til healing, så du kan få slettet alt det gamle, og ikke længere overfører fortidens gamle mønstre til nutidens oplevelser og handlinger. Således kan du træffe dine valg på den viden du har i dag og ikke ud fra automatik fra tidligere oplevelser. Bars kan bruges til at fremme ændringer på alle områder af dit liv.

 

Orkide